8 مرحله برای غذا خوردن آگاهانه

این عمل قدیمی می تواند طرز فکر شما را در مورد غذا تغییر دهد و زمینه را برای یک عمر تغذیه سالم فراهم کند.

احتمالاً مانند بسیاری از ما در چند ساعت گذشته چیزی خورده اید و مانند بسیاری از ما ، ممکن است نتوانید همه چیزهایی را که خورده اید به خاطر بیاورید، چه برسد به احساس خوردن آن. بر اساس گزارش سال 2011 وزارت کشاورزی ایالات متحده، به طور متوسط یک ​​آمریکایی دو ساعت و نیم در روز صرف غذا می کند، اما بیش از نیمی از زمان، کار دیگری انجام می دهیم. از آنجا که ما کار می کنیم ، رانندگی می کنیم ، مطالعه می کنیم ، تلویزیون تماشا می کنیم یا با یک وسیله الکترونیکی مشغول کار هستیم ، از آنچه می خوریم کاملاً آگاه نیستیم. دکتر لیلیان چونگ، متخصص تغذیه و مدرس در دانشگاه هاروارد می گوید ، این خوردن بی فکر – عدم آگاهی از غذایی که مصرف می کنیم – ممکن است به همه گیری چاقی و سایر مسائل مربوط به سلامتی کمک کند.

خوردن آگاهانه چیست؟

ذهن آگاهی به معنای تمرکز بر لحظه حال است ، در حالی که با آرامش، احساسات ، افکار و احساسات جسمانی خود را می پذیرید. دکتر چونگ می گوید: “اصول ذهن آگاهی در مورد خوردن آگاهانه نیز صدق می کند، اما مفهوم تغذیه آگاهانه فراتر از فرد است. همچنین شامل این می شود که چگونگی غذا خوردن شما بر جهان تأثیر می گذارد. ما برای سلامتی کامل غذا می خوریم.” این اساساً همان مفهومی است که باعث توسعه دستورالعمل های رژیم غذایی ایالات متحده در سال 2015 شد.

اگرچه غذاهای ایده آل برای تغذیه با آگاهی، شبیه رژیم مدیترانه ای هستند-با تمرکز بر میوه ها ، سبزیجات ، غلات کامل ، دانه ها ، آجیل و روغن های گیاهی- این تکنیک را می توان برای چیزبرگر و سیب زمینی سرخ کرده استفاده کرد. با توجه دقیق به غذایی که می خورید ، ممکن است کمتر از این نوع غذاها میل کنید. در اصل ، خوردن آگاهانه به معنای توجه کامل به غذای خود است – هنگام خرید ، تهیه ، سرو و مصرف آن. با این حال، اتخاذ این روش ممکن است بیش از چند تغییر در نحوه برخورد شما با غذا و میان وعده ها داشته باشد.

نوشتن موثر

  1. با لیست خرید خود شروع کنید. ارزش سلامتی هر موردی را که به لیست خود اضافه می کنید در نظر بگیرید و به آن پایبند باشید تا هنگام خرید، از خرید خود ناگهانی جلوگیری کنید. بیشتر سبد خرید خود را در قسمت محصولات پر کنید و از راهروهای مرکزی-که با غذاهای فرآوری شده سنگین هستند- و چیپس و آب نبات در پیشخوان خروج اجتناب کنید.
  2. با اشتها به میز بیایید (اما نه وقتی گرسنه شدید). اگر وعده های غذایی خود را حذف می کنید ، ممکن است آنقدر مشتاق باشید که هر چیزی را در معده خود وارد کنید به طوری که اولویت اول شما پر کردن جای خالی به جای لذت بردن از غذای خود است.
  3. با یک قسمت کوچک شروع کنید. ممکن است مفید باشد که اندازه بشقاب خود را به 22 سانتی متر یا کمتر محدود کنید.
  4. قدر غذای خود را بدانید. قبل از شروع غذا ، یک یا دو دقیقه مکث کنید تا در مورد همه چیز و همه کسانی که برای آوردن غذا به میز شما صرف کرده اند، فکر کنید. قدردانی خود را برای فرصتی که برای لذت بردن از غذاهای خوشمزه و همراهانی که با آنها لذت می برید بیان کنید.
  5. تمام حواس خود را به غذا معطوف کنید. وقتی غذا می پزید ، سرو می کنید و می خورید ، به رنگ، بافت، عطر و حتی صداهایی که غذاها هنگام تهیه آنها می دهند توجه کنید. هنگام جویدن غذای خود، سعی کنید تمام مواد تشکیل دهنده، به ویژه چاشنی ها را شناسایی کنید.
  6. لقمه های کوچک میل کنید. وقتی دهانتان پر نباشد ، چشیدن غذا به طور کامل آسان تر است. قاشق، چنگال یا چاقوی خود را بین لقمه ها کنار بگذارید.
  7. بطور کامل بجوید. خوب بجوید تا بتوانید مزه غذا را بچشید. (بسته به نوع غذا ممکن است مجبور شوید هر لقمه را 20 تا 40 بار بجوید.) ممکن است از همه طعم هایی که آزاد می شود شگفت زده شوید.
  8. به آرامی غذا بخورید. اگر از توصیه های بالا پیروی کنید ، غذای خود را زیر و رو نمی کنید. حداقل پنج دقیقه به غذا خوردن آگاهانه اختصاص دهید.

دیدگاهتان را بنویسید


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.